Seiring dengan perkembangan pesat kota Yogyakarta serta jumlah tempat wisata baru yang muncul setiap tahun, akan sangat mempengaruhi kegiatan dan transportasi Jogja. Kami berdiri di sini sebagai perkhidmatan sewa kereta jogja termurah yang berdiri sejak tahun 2013 hingga kini. Untuk memudahkan para pelancong asing dan domestik yang mengunjungi Jogja untuk melakukan perjalanan, bisnis atau pariwisata pribadi, kami berada di sini untuk Anda. Kami dikelaskan sebagai pembekal perkhidmatan baru, tetapi kami dapat membuktikan bahawa kami dapat bersaing dengan penyedia perkhidmatan sewa kereta Jogja yang lama.

Kecemerlangan kami dalam perkhidmatan penyewaan kereta, kami menyediakan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang memuaskan. Mulakan dengan penyelenggaraan kenderaan biasa, kebersihan kenderaan dan kami bekerja dengan pemandu berpengalaman dan profesional. Moto kami sebagai penyedia perkhidmatan sewa kereta jogja paling murah adalah “Perkhidmatan Lawatan Hospitality” kami sangat prihatin terhadap layanan pelanggan kami.

Perkhidmatan kereta sewa Jogja termurah kami termasuk penyewaan kereta & pemandu, penyewaan kereta, pemandu & bahan bakar, sewa kereta semua termasuk. Penyewaan sewa mobil Jogja kereta & pemandu adalah perkhidmatan penyewaan kereta yang hanya termasuk pemandu sahaja, tidak termasuk minyak bahan bakar (BBM), tempat letak kereta, pintu masuk pelancong dan pemakanan pemandu.

Sedangkan jika anda memilih sewa kereta, pemandu & bahan bakar anda tidak dikenakan tambahan untuk membeli minyak BBM (BBM) lagi. Jika anda tidak mahu menghabiskan lebih banyak lagi, anda boleh menggunakan perkhidmatan penyewaan kereta kami yang merangkumi semua, perkhidmatan sewa kereta ini termasuk semua kereta, pemandu, bahan bakar, tempat letak kereta dan bayaran masuk (anda boleh menghubungi kami secara terus menerus untuk menentukan jadual anda).

Selain menyediakan perkhidmatan sewa kereta jogja termurah, kami juga menyediakan beberapa pilihan pakej pelancongan Jogja murah dan lengkap. Dengan harga antara Rp 300.000 Anda dapat melakukan perjalanan di Jogja dan termasuk tempat anda manginap di Hotel. Pakej percutian Jogja yang kami sediakan termasuk mengunjungi beberapa tempat wisata seperti: Candi Borobudur, Candi Prambanan, Gunung Merapi, Pantai Gunung Kidul, Wisata Alam, Pelancongan Agama dan banyak wisata lainnya termasuk Wisata Kota, Kuliner dan belanja.

Nah, tunggu lagi jika anda berminat dengan perkhidmatan penyewaan kereta dan pakej pelancongan dari kami, anda boleh menghubungi kami secara terus.

Baca Juga: Sewa Mobil Semarang